Smartwatch van Tag Heuer

Het luxe horlogemerk Tag Heuer heeft vandaag zijn lang verwachte smartwatch uitgebracht. Het slimme horloge draagt de naam ‘Connected’ en is in samenwerking met Google en Intel gemaakt. De aanbevolen winkelprijs van de Connected is 1350 euro.
De luxe smartwatch is van titanium gemaakt en heeft het uiterlijk van een gewoon horloge met wijzers en wijzerplaten. Het gewicht van de horlogekast is 52 gram. De armband weegt 29 gram en is in 7 verschillende kleuren te verkrijgen. Ter vergelijking: de zwaarste iWatch is de 42mm Link Bracelet (999 dollar) met een gewicht van 75 gram. Het horloge draait op Android Wear. Dit is het mobiele besturingssysteem van Google voor smartwatches en wearables. Android Wear heeft een app voor besturingssysteem IOS zodat ook klanten met een iPhone de smartwatch kunnen kopen. Verdere uitrusting is gps, wifi, Bluetooth en er is een interne opslag van 4GB.

Het slimme horloge van Tag Heuer heeft een eigen Engelstalige website maar daar kan niet de smartwatch gekocht worden. Via een store locator worden klanten doorverwezen naar winkels bij hen in de buurt.

Tags: Tag Heuer, smartwatch, slimme horloge
Beste smartwatch, Apple watch