Beste smartwatch

beste smartwatch
Het zal geen verrassing zijn om te lezen dat de beste smartwatch de Apple Watch is. Het slimme horloge scoort het best op de combinatie van kwaliteit, bedieningsgemak, apps en uiterlijk. Apple heeft nog geen officiële cijfers vrijgegeven over de verkopen. Een gerenommeerd onderzoeksbureau schat dat er de afgelopen zes maanden bijna 7 miljoen exemplaren van de Apple Watch verkocht zijn. De markt is erg nieuwsgierig hoe straks de verkopen zullen zijn over het vierde kwartaal van 2015. Zullen de verkopen verder doorgroeien of gaan tegenvallen?

De prijzen zijn zijn inmiddels gezakt. Een Apple Watch Sport is tegenwoordig te koop voor 419 euro. Dit aluminium model heeft een sportbandje en is verkrijgbaar in de kleuren zilver, spacegrijs, goud of roségoud.

Pebble smartwatch (IOS, Android, Windows)

Heb je een iPhone dan is de Apple Watch de beste smartwatch die je kan kopen. Een goedkoop alternatief voor de Apple Watch is de Pebble. Dit slimme horloge is compatibel met iOS en Android en al verkrijgbaar vanaf 79 euro. De modellen met de laagste prijzen ziet er eenvoudig uit maar scoren desondanks goed in de beoordelingen op Coolblue. De Pebble Time White kost momenteel 79 euro. Er zijn 75 reviews die de Pebble Time 4.5 ster geven uit de vijf sterren. Klanten waarderen de prijs, leesbaarheid en autonomie van het horloge. Behalve IOS en Android werkt de Pebble ook op BlackBerry en Windows Phone.

Beste Android smartwatch

De beste Android smartwatch zou wel eens de Motorola Moto 360 kunnen zijn. De modellen zien er goed uit en ogen als gewone horloges. De Motorola Moto 360 Black Metal is populair op Coolblue. Er zijn 120 reviews voor de Moto 360 Black Metal die het horloge zeer positief beoordelen. De Moto 360 heeft Bluetooth 4.0 en wifi. De duurdere modellen werken ook op IOS.

Samsung

Een van de beste Android smartwatches is de Samsung Gear S2 Classic. Dit slimme horloge heeft een behuizing van roestvrij staal en ziet er mooi uit (mede door de samenwerking met een Italiaanse designer). Met het draadloze laadstation kan het horloge eenvoudig opgeladen worden

Tags: smartwatch, Moto, Android, Samsung
Slimme router als spycam, energiezuinige Wifi, domotica