Hondennamen

Top 10 hondennamen

Huisdierenverzekeraar Petplan verzekert (naar eigen zeggen) 1,5 miljoen huisdieren. Op basis van hun huisdierenverzekeringen hebben ze een top 100 hondennamen gemaakt. Op de eerste plaats staat hondennaam Luna gevolgd door Max, Bella, Lola, Buddy, Pip, Bo, Charlie, Boef, Milo. Een paar andere namen in de top 100 zijn Guus(14), Lady(45), Willem(69) en Gucci(88).
Duizenden hondennamen

Op sommige websites kun je een database met tienduizenden hondennamen inzien. Je moet dan wel eerst je naam en email adres invullen. Als je hier aan mee wilt doen dan kun je beter niet je primaire mail adres geven. Voordat je het weet krijg je allerlei aanbiedingen over allerlei hondenartikelen toegestuurd per mail.

Hondenverzekering

Is het verstandig om een hondenverzekering af te sluiten? Op de website van Petplan kun je dierenverzekeringen afsluiten. Wil je een hondenverzekering afsluiten dan moet je eerst een aantal vragen invullen. Wat is de leeftijd van de hon? Is het een rasdier of een kruising? Is het dier gezond en ben je er de afgelopen 12 maanden mee naar de dierenarts geweest? Ook de postcode kan een verschil in prijs uitmaken (net als bij fiets- en autoverzekeringen). Een rashond van 1 jaar die niets mankeert kost 12 euro per maand in de goedkoopste hondenverzekering. Het huisdier is dan voor maximaal 2000 euro verzekert. De heup, elleboog en het gebit vallen niet onder deze goedkoopste verzekering. De Plusverzekering dekt dit wel maar dan is de premie ook opgelopen naar 48 euro per maand met een dekking van 5000 euro.

Winkels

Aquarium winkel Noord-Brabant
Buitensportwinkels Zuid-Holland