Goedkope drone

Sinterklaas en de kerstdagen komen eraan; de folders met speelgoed beginnen weer binnen te stromen. Een leuk speelgoed voor kinderen is een drone. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. Een goedkope drone kost nog geen twee tientjes. Je kan er zowel binnen als mee buiten vliegen.
Drone met camera
Een drone met camera is iets duurder maar verhoogt de pret enorm. Tijdens het vliegen kunnen er foto’s of een video gemaakt worden van de omgeving. Een populair model met camera is de Focus Drone met HD camera. Blokker heeft hem te koop staan voor 49.95 euro. Andere winkels die drones verkopen zijn Intertoys, Bart Smit, Wehkamp en Mediamarkt. Ook op het internet staan regelmatig mooie aanbiedingen die je de volgende werkdag al in huis kan hebben.

Nog geen twee tientjes
Het allergoedkoopste model is waarschijnlijk de mini drone van de Action die deze week in de winkel ligt voor 13 euro. Ook de Hema heeft een goedkoop model voor 16 euro. Het speelgoed meet 7,5 x 7,5 cm in de kleuren oranje en zwart. Hij kan zelfs loopings maken van 360 graden. Het luchtvaartuigje staat garant voor veel speelplezier mits het niet te snel stuk gaat. Het nadeel van goedkope drones is dat het materiaal erg kwetsbaar is en er voorzichtig mee om gegaan moet worden.

Iets duurder is de Silverlit Discovery Drone. Deze quadrocopter is te koop voor 35 euro bij online warenhuis Wehkamp . De aanbevolen minimumleeftijd is gesteld op 8 jaar. Er is een review van een enthousiaste moeder die vertelt hoe blij haar zoontje met de drone is . Minpunt is dat de accu snel leeg raakt en het dan wederom opgeladen moet worden.

Tags: goedkope drones, drone kopen
Internet of Things