Smartphone aanbiedingen

Cashback & gratis bezorging
Coolblue heeft iedere week een aantal smartphone aanbiedingen. Bestel je voor 23.59 uur dan wordt de bestelling de volgende dag gratis bezorgd. Op sommige modellen ontvangen de kopers een cashback. De fabrikant geeft je de korting als je de aankoopbon uploadt naar hun website.
Teruggestuurde mobiels

Tweedekansjes zijn smartphones die een vorige klant heeft teruggestuurd of omgeruild. Heeft het model licht gebruikssporen dan is de korting hoger dan als de mobiel in nieuwstaat verkeert.

populairste smartphones
Op de website is tevens een top 10 smartphones te zien. Een gewild model op het moment is de Motorola Moto G 4G (Gen 3) 8/16 GB Zwart met het besturingssysteem Android 5.1 Lollipop. De bijna 700 klanten reviews beoordelen de Moto G 4G als een prima telefoon voor een voordelige prijs (met cashback is het goedkoopste model onder de tweehonderd euro).

ophalen in winkel

Het is mogelijk om de bestelling zelf op te halen. Er zijn vijf winkels in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven. De winkels zijn 7 dagen per week open. Doordeweeks zijn de openingstijden tot 18.00/21.00 uur.

Gerelateerde artikelen
Amazon webwinkel
Smartphone vervangt pinnen

Google Adwords advertenties